All for Joomla All for Webmasters

Valami nagyon nem stimmel!

Értékelés:
(0 szavazat)

A BTTB T 435 D mozdonnyal indítottam az oldalam, mégpedig pont azért, mert ez a legkedvesebb számomra az összes közül. Keresem kutatom a gyönyörű példányokat, de van hogy mást talál az ember.

Igen, megint a Vaterán találtam rá erre a gyöngyszemre, és már ráadásul nem is első alkalommal, hiszen többször feltűnt újra meg újra, és bár BR 107-es, a bevezető mégsem véletlen. De ne szaladjunk annyira előre, lássuk a részleteket, vagyis a termékleírást.

"TT-s BR-107 dízelmozdony, újszerű, hibátlan !!!

A mozdony csak vitrinmodell volt, összesen pár próbakört futott, azt is szólóban, 4-tengelyes, BTTB-gyártmány, eredeti dobozában, hibátlan, újszerű állapotban eladó !!!   Nagyon nehéz egy ilyen jó állapotú BTTB példányra szert tenni !  ( jelenleg ennek a mozdonynak a Tillig változata, ami igaz hogy műszakilag fejlettebb az üzletekben 42.800 Ft-ba kerül, viszont  árban ez a fele sincs !!! )"

Kezdjük is szépen sorban, tehát ez egy vitrinmodell, remek rég keresek egy hasonlót, melyen még érzem a gyári csomagolás mámorító illatát. Kell, kell, kell!

De akkor látom az árcetlit, nono, hát 17.000 Forint azért mégsem vicc, mondhatnánk egyenesen szemtelenség egy 6-7000 Ft. körüli mozdonyért. De tegyük magunkat túl ezen a dolgon hiszen vitrinmodell, eredeti dobozban. (Azért zárójelben hozzáteszem, hogy az eladó azon állítása, miszerint az új verzió ára x, az enyém meg x/2 azért mégis csak felháborító, hiszen elfelejtette odaírni, hogy viszont az én áram piaci érték háromszorosa.)

De nyilván a a vitrinmodellre áhítozókat egy ilyen marketingcsavar nem érdekel, hiszen az eredeti doboz meg minden.

Akkor lássuk csak azt az eredeti dobozt:

Ha már nagyon nézzük, akkor nézzük meg a képet kicsit jobban a bal oldal közepén. Egy "vitrinmodell" dobozát eleve nem firkálja össze ilyen ocsmány módon a gyűjtő, hiszen számára a csomagolás is kedves, és sértetlenül értékes. De ha már össze van firkálva, akkor legalább ne írja oda, hogy eredeti csomagolásban, hiszen a vak is látja, hogy ebbe a dobozba anno egy T 435 D pihent.

Mindent egybevetve, és itt megint csak magánvéleményemnek adok hangot, ez baromira nem a saját dobozában kerül értékesítésre, a kép, a gorillamarketing miatt pedig tuti, hogy nem vitrinmodell, hanem egy jó kondiban lévő, de teljesen átlagos 107-es. Se több, se kevesebb.

Az aukció képe: