All for Joomla All for Webmasters

Parkolóház papírból

Értékelés:
(0 szavazat)

Ha szeretnél valami igazán egyedi darabot a terepasztalodra, akkor itt a nagy lehetőség, a scalescenes.com jóvoltából.

Sokan gondolják, hogy a terepasztalra papírból épületet készíteni nem igazán látványos dolog, pedig mint mindenben, most is a részletekben rejlik a szépség.

A scalescenes.com legújabb, papírmodellje egy modern parkolóházat varázsol a terepasztalunkra mely elképesztő részletességgel van kidolgozva. Az elkészítéséhez az alábbiakra van szükség:

  • 4 GBP-nek megfelelő Forintra, valamint egy PayPal számlára.
  • Egy jó minőségű tintasugaras, vagy lézernyomtatóra.
  • Kartonlapokra, ragasztóra, szikére.
  • Ügyességre türelemre.

A vásárláskor egy PDF fájlt töltünk le tulajdonképpen, amit nekünk kell kinyomtatni A4-es oldalakra (Gyárilag OO és N-es méretarányúak, de a készítők gondoltak a többi építési nagyságra is, így pontos leírást mellékelnek, hogy mekkorában nyomtassunk, ha mondjuk TT-s méretaránnyal dolgozunk).

A kinyomtatott lapokat kartonlapra ragasztjuk (többféle vastagságúra) majd ha lepréseltük, a jelölések mentén karcoljuk és vágjuk szikével. ezek után összeragasztjuk, az illesztéseknél, ahol írják színezzük filccel.

Az egészben a legjobb, hogy modulos felépítésű, így tetszőleges magasságú lehet az épület, valamit a feliratok is könnyen cserélhetők. Ha valamit elrontottunk az sem jelent problémát, elég csak az adott oldalt újranyomtatni, és újból kivágni.

Így az sem gond ha elsőre csúnyácska lesz, hiszen a fájl már megmarad, tetszőleges mennyiséget legyárthatunk.

Ha mindent jól csinálunk ez lesz a végeredmény:

Tovább a kategóriában: Papírmakett 1.rész »