All for Joomla All for Webmasters

A fűtőház dögsorára azok a darabok kerülnek, amik már igen csak ki vannak belezve, de a darabok még valakinek jól jöhetnek.

Figyelem! Az itt felsorolt darabok mindegyike rendelkezik valami hibával, vagy hiányossággal! Ez lehet törés, repedés, karc, festési hibai, letört alkatrész. Ha nem vagy biztos a dolgodban, vagy hogy jól látod-e a fényképen, Ez az e-mail-cím a szpemrobotok elleni védelem alatt áll. Megtekintéséhez engedélyeznie kell a JavaScript használatát.! (abból baj nem lehet)

BTTB vagonok vegyesen

BTTB vegyes vagonok, és egy kasztni. Mindegyik kézzel festett, legalábbis szerintem, de az tény, hogy festve már biztosan vannak. A tartálykocsinak látszó tárgy az valami házi barkács lehet, szerzője ismeretlen. A két személyvagonból az egyik kasztnija lejár. Járóképesek, kuplungok hiányoznak, lépcsők, korlátok sérültek lehetnek, vagy hiányozhatnak. Ha kérdésed van, csak bátran, ha kell képeket tudok még küldeni. Beárazni nem igazán tudom, ha valakinek kell tegyen rá ajánlatot forintban, csere esetén vagonok, "U" profilos váltók, kocsiszétakasztók érdekelnek, természetesen értékegyeztetéssel.
BTTB postavagon kasztnik

Y kocsi alvázára illeszthető postavagon kasztnik, fényképezésnél mindig csak fordítottam, így a sorrendjük nem változott, egyben vagy akár külön külön is elvihetők. Beárazni nem igazán tudom, ha valakinek kell tegyen rá ajánlatot forintban, csere esetén vagonok, "U" profilos váltók, kocsiszétakasztók érdekelnek, természetesen értékegyeztetéssel.BTTB Y kocsi kasztnik

Y kocsi alvázára illeszthető postavagon kasztnik, ahogy látszik, elég rendesen meg van gyötörve, hátha valakinek így is kell. Beárazni nem igazán tudom, ha valakinek kell tegyen rá ajánlatot forintban, csere esetén vagonok, "U" profilos váltók, kocsiszétakasztók érdekelnek, természetesen értékegyeztetéssel.Tillig 4 tengelyes személykocsi alváz

Ilyen modellem még nem volt, így igazából nem tudom mihez passzol, ha tippelnem kellene akkor az EUROFIMA személyvagonra tippelnék, de ez csak tipp. Az alján semmi szerelvény nincs, csak a gyári felirat, egy forgózsámoly, üléssor, alváz, ennyi. Beárazni nem igazán tudom, ha valakinek kell tegyen rá ajánlatot forintban, vagy csere esetén vagonok, "U" profilos váltók, kocsiszétakasztók érdekelnek, természetesen értékegyeztetéssel.